Pracovní plošiny Brno

pracovní plošina v Brně z boku

Nabízíme pronájem naší pracovní plošiny v Brně. Perfektní pro stavební a údržbářské práce. Ověřená kvalita, skvělá cena. Objednejte si ji ještě dnes! Potřebujete pracovní plošinu? Nabízíme ideální řešení všem, kteří hledají kvalitní a cenově dostupný pronájem pracovních plošin.

Pracovní plošiny Brno – nabídka pronájmu

Hledáte spolehlivou auto plošinu pro svůj projekt v Brně? Díky našim službám získáte efektivní nástroj pro výškové práce různého rozsahu.

Pracovní plošiny Brno

Naše auto plošina – perfektní volba pro vaše projekty v Brně a okolí

Plošina je ideální pro různé výškové práce, od údržby fasád a střech po montáže reklamních ploch. Rádi vám poradíme a pomůžeme s výběrem nejlepšího řešení pro váš projekt. Naše plošina jsou vaším spolehlivým partnerem pro výškové práce.

Naše pracovní plošina je výkonným nástrojem pro výškové práce, a to díky kombinaci vysokého výkonu a působivého dosahu. Tento jedinečný stroj je vybaven úpravou Palfinger 300 PKS a je nainstalován na automobilu Mercedes Benz Atego, který spadá do váhové kategorie do 7,5 tuny.

Výškový dosah až 30 metrů

Naše plošina je schopna dosáhnout výšky až 30 metrů, což je ideální pro údržbu vysokých budov, instalaci reklamních bannerů, střešní práce a mnoho dalších výškových prací. Tato působivá výška dosahu je díky úpravě Palfinger 300 PKS, která poskytuje mimořádnou stabilitu a bezpečnost při práci ve velkých výškách.

Boční dosah až 20,5 metrů

Kromě výškového dosahu nabízí naše pracovní plošina také boční dosah až 20,5 metrů. Tento rozsáhlý boční dosah zajišťuje, že plošina může efektivně pokrývat velké pracovní plochy bez nutnosti častého přemisťování. Umožňuje tak rychlé a plynulé dokončení prací na jednom zapatkování plošiny.

Díky úpravě Palfinger 300 PKS a instalaci na automobilu Mercedes Benz Atego je naše pracovní plošina schopna dosáhnout nadstandardních pracovních dosahů. S výškovým dosahem až 30 metrů a bočním dosahem až 20,5 metrů je tento stroj ideálním řešením pro vaše výškové práce v Brně a okolí. Jeho mimořádná stabilita a bezpečnost při práci ve výškách zajišťují maximální pohodlí a spolehlivost.

Kontaktujte nás a objednejte si naši auto plošinu, určenou pro Brno a okolí ještě dnes!